Plankdragers, een uniek en stoer product.

Stalen plankdragers met eiken wagondeel breed geschaafd

Weg van de snelweg

De herfst komt er aan en we gaan ons weer richten op de inrichting binnen. Dagen worden korter en we willen het binnen weer gezellig maken. Mijn gouden tip wil ik graag met jullie delen doordat het uniek is, stoer en net even wat anders, plankdragers.

Plankdragers? Dat is toch voor boeken?

Plankdragers? Die koop je toch alleen op een plek voor je boeken te maken? Dat idee had ik ook en werd aangenaam verrast na een uitleg van Ronald, eigenaar van Steigerhoutpassie. Ronald vertelde mij dat je er zoveel meer mee kunt doen dan alleen een opbergruimte maken voor je boeken.

Welkom wintermaanden

Door de herfstkriebels wilde ik binnen wat gaat veranderen. Mijn huis knusser maken zodat ik de wintermaanden heerlijk thuis kan vertoeven. Mijn keuken was als eerste aan de beurt. De reeds 15 jaar oude keuken was aan vervanging toe en ik besloot dat ik voor het hippe design ging door geen keukenkastjes meer boven mijn werkblad te plaatsen. Nu deze keuken met al zijn pracht en praal stond te blinken gaapte er een lege witte vlakte mij aan.

Steigerhoutpassieshop.nl

Kunstgalerijen heb ik bezocht, zoekend naar misschien een passend schilderij maar ik kwam tot de ontdekking dat ik een natuurproduct zocht. Iets wat direct sfeer en warmte in huis brengt. Totdat mijn oog viel op het nieuwe product van Steigerhoutpassie. Een plankdrager, gemaakt van leer en voorzien van een eiken houten plank wat gelijk een warm gevoel creëert doordat dat beide natuurlijke materialen zijn.

Gezellige sfeer

Stalen plankdragers met eiken wagondeel geborsteld

Met een (of meerdere) leren plankdragers kun je gemakkelijk een kale muur omtoveren tot een gezellige sfeer. Een mooie houten plank, eiken wagondeel of eiken rustiek. Genoeg mogelijkheden vertelde Ronald. Zelfs de lederen hangers kon ik kiezen in verschillende kleuren. Zo vertelde hij mij: ”Je bepaalt zelf welke sfeer je neer wilt zetten met onze prachtige leren accessoires in de leukste kleuren.” En ik was verkocht.

Pronken met het mooie servies van oma

Vol trots hangt sinds een aantal weken aan mijn kale muur twee mooie plankdragers waar ik mijn kruiden potjes op kwijt kan en aan de andere kant staat het mooie servies van mijn oma mooi te pronken aan de muur. Elke dag genieten door de mooie strakke afwerking van deze plankdragers. Mijn interieur heeft gelijk een heel ander uiterlijk.

Mooi en praktisch

Ik denk dat ik genoeg ideeën heb opgedaan door dit voor het oog simpele product maar wat eigenlijk net even wat anders is dan de geijkte schilderijen of kastjes aan de muur. Ik kan nu mijn mooiste woonaccessoires tentoonstellen. In mijn de hal prijken nu een viertal eiken rustieke plankdragers onder elkaar zodat ik niet meer naar mijn sleutels, sjaals en mutsen hoeft te zoeken dus buiten dat het mooi staat is het voor mij nog erg praktisch ook! Door niet meer te hoeven zoeken naar mijn spullen spaart dat mij weer tijd uit om mij verder te verdiepen in “Hoe een gezellige winter klaar huisje te verwezenlijken.”