Mijn stoere hulp in de badkamer…

Badplank Eiken Wagondeel geborsteld

Nu het weer guurder wordt en ik vaak thuiskom, verregend of dat de kou helemaal in mijn lichaam zit, ga ik elke dag wel even in bad. Een heerlijk relaxmomentje helemaal voor mezelf. Om weer op temperatuur te komen en even niets te moeten. Sinds kort ben ik trotse bezitster van een Badplank. Zo’n robuuste van oud eiken.

Daar was hij dan!

Waarom heb ik deze aangeschaft? Ik ben nogal een verzameltype als ik in bad ga, boekje erbij, wijntje of kopje thee, nog een zeepje, een potje met scrub, de iPhone of iPad ook niet te vergeten. Toen mijn mobiel voor de tweede keer in bad was gevallen met het schaaltje versnaperingen er achter aan moest ik toch een oplossing gaan verzinnen. En daar was hij dan; De Badplank.

Stoere man

Badplank geborsteld eiken met een kaars en een glas wijnIk noem het een “Hij” vanwege zijn robuuste uitstraling en het vakmanschap wat hij uitstraalt. Hij is dus een stoere vent. Dus ik zit voortaan met een “Hij “in bad en dat bevalt perfect. Ik was er even benauwd van dat deze grote stoere man niet in mijn strakke badkamer interieur zou passen maar hij past er gewoon bij. Alsof hij er altijd al is geweest.

Hij bewaakt mijn spulletjes die ik bij de hand wil hebben als ik van mijn rustmomentje geniet in het warme water. Eindelijk een man die gelijk begrijpt wat ik wil en zich helemaal schikt op wat ik hem geef, een kaarsje of een plant, hij kan het allemaal hebben. En van water wordt hij ook niet bang want hij is geheel waterafstotend.

De Badplank

Ik ben helemaal in mijn sas met mijn extra hulpje, had ik dat maar eerder geweten….

Wil jij ook zo heerlijk en relaxt genieten de komende gure wintermaanden? Er zijn verschillende afmetingen mogelijk dus mogelijk ook voor jouw bad.  Kijk dan eens vlug (voordat hij weer in bad valt 😉) hier naar de verschillende mogelijkheden. Of bekijk onderstaande inspiratie video.

Liefs Ankie,