Loungekussens op maat

Loungebank Flexo

Afgelopen week was ik op een BBQ. Super lekker eten en heerlijke koude drankjes. Maar die loungekussens in het tuinmeubilair?! Als je dan zo met elkaar buiten zit, tijdens zo’n heerlijke warme avond, is er vaak toch een moment dat ik besluit naar huis te gaan. En dat moment komt vaak eerder dan dat ik zou willen. Brabantse nachten zijn lang, maar niet als ik mijn zit botten door de kussens heen begin te voelen. In eerste instantie negeer ik het nog, wissel nog eens van bilzijde, maar je kent het wel, al gauw weet ik mijn draai niet meer te vinden en geef ik als reactie, wanneer gevraagd wordt of ik nog één afzakkertje wil; “Nee dankjewel, we gaan. De hond. En we moeten morgen ook weer vroeg op. Druk, je kent het wel”. Maar thuis aangekomen pak ik nog een pilsje uit de koelkast, schenk een heerlijk wijntje in voor mijn vriendin, pakt wat te knabbelen en plof buiten nog even neer op de loungeset, waar ik zeker niet wegzak in de 10cm dikke luxe loungekussens en zegt dan altijd; “Wat hebben wij het toch goed voor elkaar he schatje!”

Als jij nu denkt, ik voel mijn zitbotten ook wel eens, maar dan gewoon hier in mijn eigen tuin. Wat 10cm zithoogtecomfort bestaat dat? Nou dan ben je bij Steigerhoutpassie aan het juiste adres. Want wat denk je hiervan:

  • Verschillende soorten lounge- & zitkussens;
  • Verschillende soorten rugkussens;
  • Verschillende soorten sierkussens;
  • 3 soorten stoffen van merken Sunproof & Sunbrella met respectievelijk 3 en 5 jaar stofgarantie;
  • en ruime keuze kleurmogelijkheden;

Tuinkussen advies op maat

Het kan dus niet anders dan dat je een kussen en een kleur vindt die perfect bij je parasol past, bij je favoriete bloemenperkje of je Green Egg. Maar nog leuker wordt het als je verschillende kleuren met elkaar combineert. Weet je niet hoe? Bel me dan even of stuur een foto en dan doe ik een mooi voorstel.

Kwalitatieve kussens voor buiten

Over de kleurechtheid hoef je je geen zorgen te maken die zit tussen de 7 en 8, hoe hoger die is, hoe kleiner de kans dat de kleur onder invloed van licht, warmte en tijd, zal verkleuren. Ook geven we je advies over hoe je je sierkussen goed onderhoudt. Zorgeloos zitten dus op die kussens van Steigerhoutpassie.

Jouw lounge- & sierkussen in actie

Als je dan een keer zo lekker zit na te praten, plan dan meteen het eerstvolgend bbq-feestje. Maar dan gewoon bij je thuis! Niets is gezelliger dan je beste vrienden en familie om je heen in je tuin tijdens zo’n zwoele zomeravond, hangend op je steigerhouten loungebank, loungend in die heerlijke luxe sierkussen, met een goed muziekje op de achtergrond. Tijdens zo’n lounge-sessie kwam ik zelf eens op je het idee om het terras uit te breiden met een steigerhouten barset. Daar waar mannen klustips en sterke verhalen met elkaar kunnen delen. Dus luisteren jij liever niet na verhalen over voetbal en auto’s tijdens jouw geplande BBQ, kijk dan een hier voor wat inspiratie. Uiteraard zijn er voor de barkrukken ook weer gewoon matching kussens.

Sierkussen tip

Een extra sierkussen is nooit weg. Ik hoor je straks nog wel eens zeggen: “Ronald, nog bedankt voor de sierkussen tip!” Want als jij terugkomt van de koelkast, met voor iedereen een koud drankje in je hand, kan het wel eens zo zijn dat iemand jouw plek in beslag genomen heeft op zo’n heerlijk luxe zacht zittend kussen. Geen nood. Je pakt dan gewoon dat extra sierkussen, legt dat op een fruitkistje wat ergens decoratief in de tuin staat, en hoppa jij mengt je weer mooi met een gematcht kussen bij de rest van het gedruis.

Groet Ronald