Hoge klantwaardering!
Levering in Nederland en België
Snelle levering
Ontwerpen uit eigen werkplaats
Whatsapp

Washplate

Floor Washplate influencer

Scandinavisch wonen

Hi! Ik ben Floor en ik woon samen met mijn mannen Sebastiaan, Seth en Boan in het Drentse Assen. Ik werk als orthopedagoog en volg daarnaast sinds kort een studie. In 2018 ben ik begonnen op Instagram met een tweede account om mijn DIY-projectjes te delen, en om inspiratie te halen voor ons eigen huis bij andere interieurliefhebbers. Al snel had de Insta-verslaving mij in zijn greep en werd het een uit de hand gelopen hobby. Fotografie, bloggen, interieurstyling en doe-het-zelven vind ik superleuk. Waar iemand vermoeid uit zijn werk komt en op de bank ploft, pak ik de kwast om een muur te verven, vaak juist als ik moe ben! In huis klussen, mooie dingen maken en schrijven is echt een uitlaatklep van mij. En dat ons huis steeds mooier wordt is wel een leuke bijkomstigheid 🙂 De leuke contacten die ik via Instagram opdoe maken deze hobby nóg leuker.

Onze woonstijl kan het beste omschreven worden als Scandinavisch. Een modern licht jasje met soms een authentiek, nostalgisch of bijzonder ding wat voor mij waarde heeft (zoals het klokje van mijn opa, of de houten lepels uit Ethiopië). Ik hou van strakke, zwarte accenten, gecombineerd met natuurlijk, onbehandeld hout, veel wit en soms een klein beetje kleur. En uiteraard groen, want inmiddels zijn mijn vingers aardig gekleurd en denk ik dat je nooit genoeg plantjes in huis kan hebben.

Ben je benieuwd naar mijn projectjes en een fijne dosis inspiratie? kom dan eens kijken op mijn Instagram account

Instagram account

Sfeerfoto’s / Interieur ideeën

Fruitkist Wit met legplank oud
Fruitkist Wit met legplank oud
2 st. Fruitkist wit met 2 legplanken oud
Fruitkist kast hoog zwart met oude legplank lang 3
2 st. Fruitkist oud met 2 legplanken oud
2 st. Fruitkist oud met legplank oud
2 st. Fruitkist oud met legplank oud lang
Fruitkist set van 3 oud
[/threecol_one_last

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.