Een woonhuisje voor uw schoenen

Fruitkist kast zwart met oude legplank 3

Weg van de snelweg

Ik zal vast niet de enige zijn met teveel schoenen en dan ben ik nog wel alleenstaand. Bij gezinnen prijken vaak de schoenen een prominente plaats in de hal, keuken of bijkeuken. Struikelend ga je dan balancerend met je boodschappentassen over de rommelige schoenen bende. Dan heb ik het nog niet over de tassen die kinderen vaak bij binnenkomst neer ploffen.

Fruitkist schoenenkast, de oplossing

Als ik nu eens zeg dat ik de oplossing heb voor dit probleem? Ja echt! Ik beloof je nooit geen rommelige hoek meer, geen onvindbare schoenen, modder op de vloeren of tassen waar je over struikelt. Fruitkist kasten is het antwoord! Ik hoor jullie denken fruitkist kasten?

Steigerhoutpassie heeft fruitkisten zoals gebruikt in Frankrijk met een verhaal, ze ademen de druivensoorten van de Franse sauvignon uit, de rust van vakantie in de wijngaarden, een klein stukje Frankrijk bij jou thuis hoe fijn zou dat zijn? Fruitkist schoenenkast wit met oude legplank lang

Schoenenbankjes

De fruitkistjes wordt handgemaakt omgeturnd tot een complete schoenenbank, ik heb ze staan in de veranda en in mijn kledingkast zodat ik ook geniet van mijn collectie schoenen elke dag als ik er binnen loop.

Zo geweldig hip en handig dat ik er zelfs in mijn slaapkamer twee als nachtkastje heb staan. Bij het slapen gaan sluit ik mijn ogen, mijn nachtkastje als laatste in mijn herinnering, mezelf zittend zien in de Frans Normandië met een glaasje rode wijn, als dat geen goede nachtrust wordt! slaap lekker 🙂

Groetjes,

Ankie!