5 nieuwe steigerhout ideeën voor je interieur

steigerhouten wandbord

Zelf bedenk ik bijna dagelijks wel iets nieuws voor ons interieur, dat ik kan maken van steigerhout. Sommige ideeën werk ik uit voor een klant. Andere zijn voor de webshop. Maar ik maak ook nieuwe items voor in ons huis. Mijn vriendin kijkt me dan ook altijd lachend en met één opgetrokken wenkbrauw aan, als de achterdeur openslaat en ik weer met een hoop bombarie en enthousiasme binnenkom met de nieuwste aanwinst voor ons interieur. Volgens mij is dat echte liefde toch?

Ideeën op Pinterest

Maar natuurlijk kijk ik ook op Pinterest, welke.nl of andere enthousiastelingen nog leuke ideeën hebben. Deze plaatjes en creaties zorgen altijd weer voor nieuwe inspiratie. Inspiratie die ik, naast mijn eigen ideeën, natuurlijk weer gebruik als basis voor nieuwe creaties voor jou!

Klanten met eigen ideeën

Ook komt het voor dat er klanten komen met een interieur idee. Van een simpel kastje tot een hele keuken met betonnen blad. Hier in de werkplaats maken we het allemaal. Maar inmiddels weet ik ook dat niet iedereen zelf zulke dingen kan bedenken. Dus speciaal voor die mensen heb ik 5 nieuwe steigerhout ideeën voor je interieur, die wij de laatste paar maanden veel gemaakt hebben.

Steigerhouten wandbord

Steigerhouten wandbordenSteigerhouten Wandbord Verticaal Black zijn al een tijdje een gewild item voor in je interieur. Horizontaal of verticaal opgebouwd, groot of juist heel klein. Met veel planken om spullen op te zetten of maar met één of twee. Dat is het mooie van steigerhouten wandborden, wij kunnen ze maken, precies zoals jij dat wilt. Heb je een grote lege muur en wil je een groot vierkant wandbord, met een door jou zelf zorgvuldig aantal uitgebalanceerde plankjes op specifieke plekken om spullen op te zetten? Geen probleem, die maken we graag voor je. Maar ook als je een klein wandbordje zoekt voor bijvoorbeeld in de hal, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wereldkaart op steigerhout

Op iets eenvoudigs als een rijtje steigerhouten planken kun je natuurlijk alles schilderen wat je wilt. Veel van onze klanten kiezen de laatste tijd om er een wereldkaart op te schilderen. De stevige steigerhouten ondergrond compleet met bevestigingsmateriaal maken wij voor je. Uiteraard in elke afmeting die jij maar wilt. De creatieve uitspatting is aan jou. Denk je dat kan ik nooit. Je kunt een afdruk laten maken in bijvoorbeeld een copyshop en deze uitknippen als mal. Of misschien heb je wel een diaprojector? Maar ben je niet zo’n wereldreiziger, schilder je er een auto op, of een afbeelding van je hond? Ook kun je aan de slag met verfspatten. Alles kan, want met steigerhout zijn er geen grenzen, dat blijkt maar weer eens.

Steigerhout op de slaapkamer

Een van mijn vorige blogs ging over steigerhouten bedden en hoe ongelofelijk lekker die wel niet slapen. Maar stel dat je nu al een bed hebt dat al zo lekker slaapt. Zonde om dan een nieuw bed aan te schaffen. Geef ons de maten door en wij maken jouw hoofdbord van steigerhout. Deze zet je tussen je bed en de wand. Wel even monteren aan de muur natuurlijk, want mocht je de wekker al vervelend vinden, ongewenste interactie met een hoofdbord terwijl je lekker ligt te slapen lijkt me nog veel vervelender. Daarom, voor een zorgeloze nachtrust, leveren wij het montagemateriaal er keurig bij.

Bed van steigerhout

Ik ken geen kind dat niet houdt van een steigerhouten bed. Super stoer. Voor jongens en meisjes. Zo’n stoer bed staat garant voor veel slaapplezier en je kunt er ook voor kiezen om er een schuiflade bij te nemen op matrasmaat, zo kan een logeetje makkelijk en snel blijven slapen.

Kom maar op met je interieur ideeën

Steigerhout is stoer, robuust, tijdloos en je kunt het haast overal voor gebruiken. Ik hoop dat ik je weer wat ideeën heb gegeven voor je interieur. Ik ga weer snel aan de slag. Misschien is het een idee als ik nog even een extra steigerhouten ladder maak voor in de badkamer. Want, al schrijvende merkte ik dat ik dat ding toch wel mis daarboven.

Tot de volgende keer en heb jij nog een goed idee, of een leuk onderwerp waar je meer over wilt weten, stuur me dan gewoon even een bericht.

Groeten Ronald.